♥BUDAK COMEL♥

❤ NEWBIE ❤


Okay okay .. I'm new in Blog World . :) I glad u to know my name is Farhanah . I was 18 years .. From Kluang Johor :) Oh yaa .. i'm here because i would like to say a lot of thanky to 
LYSSA FAIZUREEN / http://www.lyssasecret.com/p/tutorial.html for her tuto that i've been followed today . And i also want to thanks to HAFIZZI AZIZ / http://www.fizgraphic.com/p/tutorial.html for his tuto too.. :D tanpe tuto dari diorang tiada lah blog saye , yee tak ? hehe :p .. 
Okayy.. enough for intro .. :) 
Ana (name panggilan yg biasa disebut) tahu ramai lagi bloggers2 yg ade tuto macam nie tapi Ana minta maaf , Ana tak sempat nk singgah.. mungkin lain kali , okay ? :) okayy.. senyum2 .. alahalah.. comel nye,..hehe.. Ana tak berape rajin sebenarnye nk menaip like blogger2 lain tapi Ana teringin nk ade blog sendiri .. WAHH .. jeles lettew ! haha XD tak jeles pon sebenarnye cume keinginan menulis , mengarang dalam blog mcm oher person uw kuat.. Jadi , Ana pon create lah SATU blog Ana sendiri yg Ana tak pasti akan selalu karang atau tinggal habuk dan debu jee .. :D But Ana harap korang boleh bantu Ana untuk bina blog nie menjadi lebih cantik mcm blog korang lah ea.. #serius ni ! MENGHARAP ! xD okay.. korang pon boleh follow Ana melalui Twitter 
https://twitter.com/#!/nuraqim .. Terima Kasih Sahabat :)

2 comments:

cik nuraqim said...
This comment has been removed by the author.
DAIRI SEDETIK LEBIH said...

Berjalan dan melawat blog awak. Nak jemput awak join segmen Farisha -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html